“Lopers Company Nederland is zijn zeer tevreden over geleverde services van eMeL! Het meedenken en vooral de snelle communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hopen in de toekomst vaker samen te kunnen werken en raden eMeL dan ook zeker aan!”

Sanne van WilderenCEO Lopers Company Nederland

“Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat van onze nieuwe website. Mede door de creatieve inbreng en ideeën van eMel is het een top plaatje geworden. De laagdrempelige bereikbaarheid, korte lijnen in overleg en snelle service m.b.t. aanpassingen en nieuwe voorstellen, maken de samenwerking met eMel tot een prettige manier van werken. Indien je zelf even de openstaande punten uit het oog verliest, zal eMel je daar met alle plezier aan herinneren om de vaart er in te houden!”

Levi NelissenDirecteur Amalia Kliniek

“Met veel kennis van zaken is eMeL op daadkrachtige wijze het brein achter de online marketing van ons project. Melvin en zijn team zijn betrouwbaar en werken snel. Ik kijk uit naar een toekomstige samenwerking en beveel eMeL dan ook warm aan.”

Norbert KöggingBusiness Leader Keys to Music Foundation | Voorheen: CEO JazzOut Festival Maastricht

“Vanaf het intakegesprek een geweldige ervaring met eMeL. Een en al luisterend oor en dit vervolgens vertalen in een prachtige website. Iedere dag ontvangen wij positieve berichten van onze bezoekers/klanten over onze website. Melvin en zijn team zijn absoluut een aanrader! Niets is onmogelijk!”

Jan SmeetsEigenaar Loperscompany Maastricht

“eMeL heeft van mijn ‘zware’ website een overzichtelijke lichte en praktische site gemaakt. Tevens is mijn huisstijl gereviseerd waar ik heel tevreden over ben. En… heel belangrijk, de communicatie gaat snel en helder!”

Bernadet SchoutenEigenaar Jardin de la Danse

“We zijn erg blij met een vuistdikke (SEO) rapport rondom het functioneren van onze site, en dan vooral wat er beter kan! Zeer verhelderend, in begrijpbare taal. Het was voor ons belangrijk om de relatie met onze bestaande webbouwer te continueren. Ook dit was voor eMeL geen enkel probleem. Kortom een prettige samenwerking en een zeer bevredigend eindresultaat.”

Jetse ScholmaGeneral Manager Fred Rompelberg

“eMeL is een eigenwijs, eigentijds webbureau waardoor er net iets anders, iets creatievers uit de bus komt dan dat jezelf als gebruiker kunt bedenken. Service heeft eMeL hoog in het vaandel staan, kortom een prettige partij om mee te mogen samenwerken!”

Richard ReindersOud-Directeur Amalia Kliniek

“De Nederlandse/Vlaamse vereniging voor onderzoekers op het gebied van psychologie en gezondheid kiest eMeL voor de inrichting en onderhoud van haar site. De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid, het contact loopt via zeer korte lijnen, de response is immer adequaat. Er wordt actief meegedacht hoe inhoudelijk en UX zaken verder te verbeteren.”

Dr. Rob RuiterHoogleraar | ARPH / Universiteit Maastricht

“Mooie realisatie op maat voor ons bedrijf met ook nog eens een commerciële boost, net dat wat we nodig hadden in onze opstartfase! Melvin en team, jullie zijn zeer meedenkend en begaan. Echt tevreden!”

Raf KeulenZaakvoerder Keulen Betonwerken

“Dankzij eMeL hebben wij niet alleen een goed functionerende, maar ook visueel zeer aantrekkelijke website, waarop wij van klanten, partners en concullega’s veel complimenten ontvangen over het surfgemak, uiterlijk en inzichtelijkheid. Daarnaast heeft eMeL ook onze hele huisstijl ontworpen met de juiste feeling voor onze identiteit.”

Sonja OpreijHet LAB / Create your day