eMeL | "online ambities succesvol vertalen" , "facebook strategie & social marketing" , "onderscheidende websites" , "grafisch ontwerp & art direction", "uitmuntende fotografie"

EMEL |

succesvolle online oplossingen

Ik twijfel: adverteren via Facebook, Google of Linkedin?

Afhankelijk van je doelstelling en doelgroep, wordt het ideale kanaal bepaald en ingezet.

Op het moment dat iemand iets zoekt via Google is er een concrete behoefte of vraag. Hoe beter je vindbaarheid, hoe sneller zoekenden je website bereiken

Facebook vindt klanten op basis van interesses en persoonlijke voorkeuren. Je benadert mensen via Facebook op basis van wie ze zijn, bij Google Ads benader je mensen op de informatie die ze zoeken.

Linkedin is een mix van beide methodes maar focust zich op b2b. Zo kun je advertenties tonen op basis van (zakelijke) voorkeuren en kenmerken (functie, ervaringsjaren en regio) en kun je advertenties plaatsen op de verschillende pagina's binnen Linkedin (zoals groepen, blogs, etc)

We worstelen met onze social media... zelf blijven doen of uitbesteden?

Om een juiste keuze te maken t.a.v. het uitbesteden of zelf doen van social media, is het van belang zowel de voordelen als risico’s te kennen. Workload (bedrijfsresources), continuïteit, afdelingsoverschrijdend aspect, ervaring (in social media), budget, authenticiteit van je eigen merk/bedrijfscultuur. Let's talk!

Wordpress, Drupal of Joomla? Welk CMS moet ik kiezen?

Marktcomforme CMS pakketten zoals Joomla, Drupal of Wordpress doen in feite allemaal hetzelfde, zij het op een iets andere manier. Afhankelijk van je wensen, adviseren wij welk CMS pakket het beste bij je past.

Waarom zou ik een servicecontract afnemen?

Om hacks, instabiliteit en performance problemen te voorkomen. Achter elke moderne website ligt een CMS (Content Management Systeem) als basis. Dit zijn softwarepakketten, die voortdurend onderhoud nodig hebben door een voortdurend veranderend IT-landschap (hardware, browsers, corresponderende software (php versies), etc, etc.

Wat kost een servicecontract?

Een onderhoudscontract kost €60 ex BTW (per maand). Dit is gebaseerd op 2 uren per maand.

Welke werkzaamheden vallen niet onder een servicecontract?

De uren van het onderhoudscontract zijn strict bedoeld voor technische webwerkzaamheden. De uren kunnen niet gebruikt worden voor het ontwikkelen van een nieuwe/andere website of het uitbreiden van de huidige website.

Ik heb geen servicecontract afgesloten, en ondervind problemen met mijn website, wat nu?

Zonder servicecontract gelden reguliere tarieven van €85 ex BTW per uur.

Ik wil slechts een of enkele landingspagina ('s), ook deze moet ik zelf kunnen onderhouden, kan dat?

Ook wanneer je geen complete website wilt, maar enkele "gerichte" actiepagina's (bijvoorbeeld als output voor een adWords campagne), kan dat m.b.v. een CMS. Na oplevering beheer je je eigen pagina, zonder tussenkomst van ons.

Ik heb al een website, kunnen jullie een nieuwe bouwen terwijl de oude "live" blijft?

De gehele ontwikkeling gebeurt op een voor de buitenwereld onzichtbaar domein, hierop kunnen we bouwen, testen zolang als nodig. Pas wanneer de opdrachtgever tevreden is gaat "de knop" om en zal de nieuwe site binnen 24 uur zichtbaar zijn. We ondersteunen het administratieve proces mocht er van hostpartij gewisseld worden.

eMeL in 't kort

eMeL levert digitale oplossingen zoals websites, intranets en e-shops. We zijn vakkundig in grafisch ontwerp en social media marketing en strategie. Google adWords gecertificeerd. We doen dit al meer dan 15 jaar voor klanten in heel Nederland en België.
Latourlaan 8
6213 GH
Maastricht
+31(0)651105224

Official partner

Opdrachtgevers

  • Food Genique